Druiven 100% Primitivo van hele oude stokken (> 50 JAAR) Te combineren met Robuuste en volle gerechten zoals gebraden vlees, stoofgerechten, wild, rosbief en croute, lamsvlees met gebakken aardappeltjes, wild zwijn of ander wild met rijke sauzen en harde en goed gerijpte kazen Temperatuur Serveren tussen 18-20 graden Celsius Percentage 15%
Druiven Tempranillo 100% Te combineren met Rundvlees, lamsvlees, wild en gerechten met wat kruidige of rokerige tonen Temperatuur Serveren op 14-16 graden Celsius Percentage 14,5%
Druiven 90% Tempranillo en 10% Garnacha Te combineren met Allerlei soorten vlees, wild, stoofschotels, pasta en zelfs met spicy Aziatische gerechten en andere kruidige gerechten Temperatuur Serveren op 16-18 graden Celsius Percentage 14%
Druiven 90% Tempranillo, Graciano en Garnacha Te combineren met Gegrild of gebakken rundvleesgerechten, entrecote, ribeye, tournedos, lamskoteletjes, Iberico-varkensvlees of eendenborst met een fruitige saus (bv van kers, vijg), geroosterde pompoen, aubergine of paprika’ s met mediterrane kruiden, paddenstoelenrisotto of pasta met romige paddenstoelen, half harde kazen en milde oude kazen Temperatuur Serveren op 14-16 graden Celsius Percentage 14,5%
Druiven Merlot, Barbera en Rebo ( Kloon Teroldogo x Merlot) Te combineren met Vlees, lam en lamsragout, pasta, wild, mooie rijpe kazen, ook schimmelkazen Temperatuur Serveren tussen 16 - 18 graden Celsius Percentage 14%
Druiven 100% Primitivo van hele oude wijnstokken (> 60 jaar) Te combineren met Toetjes, amaretti, gebak bv. op basis van amandel, gedroogde vijgen, blauwe en zeer rijpe kazen en extra pure (gezouten) chocola!! Of om een mooie maaltijd af te sluiten Temperatuur Serveren tussen 18-20 graden Celsius Percentage 16 - 19%
Druiven 100% Tempranillo Te combineren met Gegrild of geroosterd rood vlees: entrecote, ribeye, tournedos, lamskoteletjes, wild zoals hert, wild zwijn, patrijs. Hartige sauzen bv op basis van rode wijn of paddenstoelen, gerookte gerechten bv met bacon of gevogelte met gerookt spek. Hij gaat ook fantastisch met rijpe, diverse kazen en kazen met een intens karakter Temperatuur Serveren op 14-16 graden…
Druiven Marzemino 90% met 10% Sangiovese / Rebo (= Kloon Teroldogo x Merlot) Te combineren met Gebraden of gestoofd vlees, zeker ook met rood vlees en gerijpte kazen Temperatuur Serveren tussen 16 - 18 graden Celsius Percentage 14%
Druiven 100% Negroamaro Te combineren met Gegrild (rood) vlees, stoofschotels, wild, pasta’ s met rijke sauzen en rijpe kazen. Maar zeker ook een heerlijke wijn om gewoon van te genieten Temperatuur Serveren op 18 graden Celsius Percentage 15,5%
Druiven Pinot Nero 100% Geleiding Guyot Temperatuur Serveren op 16-18 graden Celsius Herkomst Alto Adige – Sud Tirol. De druiven groeien op de zonovergoten, steile terrasvormige wijngaarden op sterke kleigrindgrond op 400 - 600 m boven de zeespiegel en dat geeft de wijn zijn onmiskenbare, intense aroma.
Druiven 100% Primitivo Te combineren met Robuuste maaltijden met (gegrild) rood vlees, wild, stoofschotels en rijke pastagerechten. Ook ideaal met gerijpte kazen. Temperatuur Serveren op 18 graden Celsius Percentage 14,5%
Druiven Groppello Gentile 65%, Sangiovese, Barbera en Marzemino 35% Te combineren met Vlees, vooral gebraden, smakelijke voorgerechten van wild, gerijpte kazen en salumi Temperatuur Serveren tussen 16 - 18 graden Celsius Percentage 13,5%
Druiven 100% Tempranillo Te combineren met Aperitieven en snacks, kazen, groentegerechten en ideaal bij een BBQ. (Licht gekoeld evt). Ook heerlijk om gewoon lekker per glas van te genieten Temperatuur Serveren op 12-16 graden Celsius Percentage 13,5%
Druiven Marzemino 90 % en Rebo 10 % (Kruising van de kloon van Teroldogo en Merlot) Te combineren met Rundvlees, lam en lamsrack, hert. Ook met gerijpte kaas echt lekker! Maar ook om zo van te genieten. Temperatuur Serveren tussen 16 - 18 graden Celsius Percentage 14%
Druiven 100% Primitivo Te combineren met Traditionele gerechten zoals Parmigiana di Melanzane, tagliatelle met vleesragout, gegrild of gebraden wit of rood vlees, bief/filet met groene peper, stoofschotels van rund en met medium, maar ook gerijpte kazen Temperatuur Serveren tussen 18-20 graden Celsius Percentage 14%
Druiven 100% Primitivo Te combineren met Robuuste en volle gerechten zoals gebraden vlees, rosbief, wild, lamsvlees, wild zwijn of ander wild met rijke sauzen en harde en goed gerijpte kazen. Ook heerlijk bij streektypische, Mediterrane gerechten. Temperatuur Serveren tussen 18-20 graden Celsius Percentage 16%