Druiven Groppello Gentile 85% - Barbera en Sangiovese - 15% Te combineren met Aperitivi, antipasti en visgerechten, heerlijk bij blini' s met zalm Temperatuur Serveren tussen 8-10 graden Celsius Percentage 13%
Druiven Groppello Gentile 85%, Sangiovese en Barbera Te combineren met Aperitivi, antipasti, harde gerijpte kazen, pasta en magere vis, heerlijk bij zachte geitenkaas en bij Jacobsschelpen Temperatuur Serveren tussen 8-10 graden Celsius Percentage 12,5%
Druiven Viura, Malvasia en Chardonnay Te combineren met Aperitieven, lichte visgerechten, schaal- en schelpdieren, salades, zachte kazen maar ook rijkere bereidingen van wit vlees of gerechten met een romige saus Temperatuur Serveren op 8-10 graden Celsius Percentage 13%
Druiven 100% Tempranillo Blanco Te combineren met Vis, zeevruchten, wit vlees, salades en risotto’ s Temperatuur Serveren op 8-12 graden Celsius Percentage 13,5%
Druiven 100% Falanghina Te combineren met Voorgerechten, risotto' s met vis, verse kazen, maar zeker ook een mooie borrelwijn Temperatuur Serveren tussen 11-12 graden Celsius Percentage 13,5%
Druiven Kerner 100% Geleiding Guyot Temperatuur Serveren op 10-12 graden Celsius Herkomst De Kerner druiven komen van geselecteerde wijngaarden in het Burggrafenamt, Alto Adige.
Druiven Turbiana 100% Te combineren met Pasta, schelpdieren, gerijpte en harde kazen, vis, charcuterie Temperatuur Serveren tussen 8-10 graden celsius Percentage 14%
Druiven Pinot Bianco 100% Geleiding Guyot Pergola Temperatuur Serveren op 10-12 graden Celsius Herkomst De Pinot Bianco druiven groeien op de wijngaarden in de Überetsch regio – Alto Adige
Druiven Pinot Grigio 100% Geleiding Guyot Pergola Temperatuur Serveren op 10-12 graden Celsius Herkomst De Pinot Grigio-druiven voor deze wijn zijn afkomstig van geselecteerde wijngaarden in het Unterland en Überetsch - Alto Adige.
Druiven 100% Glera Te combineren met Vis, schaal- en schelpdieren, lichte en delicate voorgerechten en uitstekend geschikt als aperitief Temperatuur Serveren tussen 6-8 graden Celsius Percentage 11,5%