Druiven Groppello Gentile 85% - Barbera en Sangiovese - 15% Te combineren met Aperitivi, antipasti en visgerechten, heerlijk bij blini' s met zalm Temperatuur Serveren tussen 8-10 graden Celsius Percentage 13%
Druiven Groppello Gentile 85%, Sangiovese en Barbera Te combineren met Aperitivi, antipasti, harde gerijpte kazen, pasta en magere vis, heerlijk bij zachte geitenkaas en bij Jacobsschelpen Temperatuur Serveren tussen 8-10 graden Celsius Percentage 12,5%
Druiven 100% Falanghina Te combineren met Voorgerechten, risotto' s met vis, verse kazen, maar zeker ook een mooie borrelwijn Temperatuur Serveren tussen 11-12 graden Celsius Percentage 13,5%
Druiven Turbiana 100% Te combineren met Pasta, schelpdieren, gerijpte en harde kazen, vis, charcuterie Temperatuur Serveren tussen 8-10 graden celsius Percentage 14%
Druiven 100% Glera Te combineren met Vis, schaal- en schelpdieren, lichte en delicate voorgerechten en uitstekend geschikt als aperitief Temperatuur Serveren tussen 6-8 graden Celsius Percentage 11,5%