Druiven 100% Primitivo Te combineren met Antipasti, jonge tot licht gerijpte kazen, vegetarische gerechten met een lichte structuur, gerechten op basis van wit vlees, vis en schaaldieren, licht gegrilde zalmsteaks, garnalen, licht gebakken vis, vissoep, risotto alla marinara, etc. Temperatuur Serveren tussen 10-12 graden Celsius Percentage 14%
Druiven 100% Negroamaro Te combineren met Hors d’ oeuvres, voorgerechten met groenten, vis (zalm, tonijn), ook met wit vlees, schelpdieren, geitenkaas, mozarella bites, pasta putanesca, ook ideaal als aperitief wijn. Temperatuur Serveren tussen 11-12 graden Celsius Percentage 12,5%
Druiven Groppello Gentile 60%, Barbera, Marzemino en Sangiovese 40% Te combineren met Vegetarische gerechten, gevogelte, vis, schelpdieren, salade, vlees; pittig eten, pizza. Ideaal om het hele jaar door te drinken Temperatuur Serveren tussen 8-10 graden Celsius Percentage 13%
Druiven Groppello Gentile, Barbera en Sangiovese Te combineren met Aperitivi, antipasti, voorgerechten en past prima bij visgerechten Temperatuur Serveren tussen 8-10 graden Celsius Percentage 13%